Manchester United

Manchester United is dé Engelse voetbalclub van dit moment. De Mancunians wonnen de afgelopen decennia titel na titel en mogen zich de meest succesvolle club noemen uit de Britse voetbalhistorie. Reserveer hier uw tickets voor Manchester United en beleef zelf een wedstrijd van “The Reds” in het prachtige Old Trafford stadion! Op onze Marktplaats kun je veilig doorverkochte tickets kopen en verkopen. De organisator van het evenement verbiedt het doorverkopen van tickets en kan u de toegang tot het evenement ontzeggen. Voetbaltickets.nl zal in dat geval het volledige orderbedrag retour storten. Let op: Manchester United speeldata van voetbalwedstrijden kunnen op korte termijn worden gewijzigd in verband met de tv-rechten en conflicten tussen de speeldata van Manchester United en speeldata in andere competities. Wanneer u tickets koopt voor een voetbalwedstrijd koopt u tickets voor een bepaalde wedstrijd en niet voor een specifieke datum. Bij een wijziging in de speeldatum van de voetbalwedstrijd waar u tickets voor hebt gereserveerd, zal uw reservering van kracht blijven voor de nieuwe datum of locatie van de wedstrijd.

Robin van Persie

Manchester United heeft in het verleden al vele topspelers in huis gehad. Van Eric Cantona tot Ryan Giggs en van Bobby Charlton tot Ruud van Nistelrooij: stuk voor stuk clubiconen die ook internationaal tot de verbeelding spraken. Op dit moment zijn de spotlights volop gericht op de Nederlander Robin van Persie. De voormalig Feyenoord- en Arsenal-speler werd de afgelopen twee seizoenen topscorer van de Premier League en werd ook al uitgeroepen tot beste speler van de Engelse competitie. Uit recent onderzoek bleek zelfs dat Van Persie zich momenteel de populairste speler van Engeland mag noemen! Wilt u Van Persie en Manchester United live in actie zien? Dit is uw kans! Boek hier uw voetbalkaarten en beleef een onvergetelijke voetbalmiddag met uw voetbalhelden!

Theatre of Dreams

Dit is de sprookjesachtige bijnaam van het roemruchte Manchester United-stadion: Old Trafford. Na Wembley Stadium is Old Trafford het grootste voetbalstadion van Engeland en daarnaast een van de bekendste voetbaltempels ter wereld. In het Theater of Dreams wist Man. United maar liefst 20 landskampioenschappen te pakken en 11 FA Cups. Maar ook in Europa deden de Mancunians van zich spreken. Wat te denken van de drie eindzeges in de prestigieuze Champions League? Stuk voor stuk bewijzen van de kracht en het succes van “The Reds”. Met onze kaartjes voor wedstrijden van Manchester United kunt u zelf beleven wat deze roemruchte club losmaakt bij haar supporters, die van heinde en ver komen om hun favoriete club aan te moedigen.

Alex Ferguson

Wie Manchester United zegt, zegt Alex Ferguson. De karakteristieke Schot was tussen 1988 en 2013 manager van de Mancunians en leidde de club naar het grootste successen. Onder Ferguson wist Man. United maar liefst 13 keer landskampioen te worden en won het onder andere vijf keer de FA Cup. Het absolute hoogtepunt zijn echter de twee eindzeges in de UEFA Champions League in 1999 en 2008. Onder Ferguson groeide Manchester United uit tot één van de meest succesvolle en populairste voetbalclubs ter wereld. Na het afscheid van Ferguson streeft de club uit Manchester er dan ook naar dit succes voort te zetten. Wilt u “The Reds” hierbij steunen en aanmoedigen? Wacht dan niet langer en boek hier online uw kaarten voor alle wedstrijden in de Premier League en Champions League. Tot ziens in het Theater of Dreams!
Meer lezen
Geen wedstrijden beschikbaar