FC Barcelona

Al jaren wordt in Barcelona voetbal gespeeld op het hoogste niveau. Met huidige sterspelers als Messi, Xavi, Iniesta en Neymar is het genieten wanneer u een wedstrijd van deze topclub bezoekt. Met een capaciteit van 110.000 toeschouwers is het Camp Nou ook nog eens het perfecte decor om een wedstrijd te bezoeken. Op onze Marktplaats kun je veilig doorverkochte tickets kopen en verkopen. De organisator van het evenement verbiedt het doorverkopen van tickets en kan u de toegang tot het evenement ontzeggen. Voetbaltickets.nl zal in dat geval het volledige orderbedrag retour storten. Let op: FC Barcelona speeldata van voetbalwedstrijden kunnen op korte termijn worden gewijzigd in verband met de tv-rechten en conflicten tussen de speeldata van FC Barcelona en speeldata in andere competities. Wanneer u tickets koopt voor een voetbalwedstrijd koopt u tickets voor een bepaalde wedstrijd en niet voor een specifieke datum. Bij een wijziging in de speeldatum van de voetbalwedstrijd waar u tickets voor hebt gereserveerd, zal uw reservering van kracht blijven voor de nieuwe datum of locatie van de wedstrijd.

Tickets Barcelona

Momenteel behoort Barça tot de topclubs van Europa. De club is momenteel zo populair, dat het soms haast onmogelijk is om kaarten te bemachtigen. Het belangrijkste voorbeeld zijn toch wel de wedstrijden tegen aartsrivaal Real Madrid, de Classico. Voor veel Catalanen is dit de belangrijkste wedstrijd van het jaar en is het winnen er van bepalend voor de rest van het seizoen. De sfeer bij deze wedstrijd is zoals ze zeggen: 'Magnifico'. Dankzij ons uitgebreide netwerk bieden u de gelegenheid om bij elke wedstrijd die u maar wilt zien aanwezig te zijn. Selecteer de wedstrijd naar uw keuze, bestel en dan zit u binnenkort op de tribune van Camp Nou te genieten van een heerlijk potje Spaans voetbal!

Meer dan een club

Een rondleiding in het Camp Nou is iets wat u als voetballiefhebber natuurlijk niet kunt overslaan wanneer u in Barcelona bent. Het immense stadion biedt ruimte aan 110.000 toeschouwers. Dit is natuurlijk indrukwekkend als het stadion vol zit, maar het kan ook minstens zo mooi zijn het stadion leeg te zien. Wat dan opvalt is de tekst gevormd door de stoeltjes: 'Mes Que Un Club' wat Catalaans is voor 'Meer dan een Club'. Dit is slechts een van de bijzonderheden van de club. Daarnaast is het bijzonder dat Barça tot 2006 nooit een shirtsponsor had. In 2006 sloot de club een overeenkomst met Unicef waarbij zij deze organisatie ook nog eens steunde met een bijdrage van 1,5 miljoen euro per jaar. Dit is ongebruikelijk in de voetbalwereld en geeft FC Barcelona daarmee een nog unieker karakter.

Must see's in de stad

Naast een voetbalwedstrijd van FC Barcelona is er in deze wereldstad nog veel meer te doen. Niet te missen is de wereldberoemde La Rambla, een straat midden in het centrum van de stad waar altijd wel iets te beleven is. U kunt hier heerlijk zitten op het terras of de genieten van de straatentertainers, die in grote getale aanwezig zijn. Wanneer u de straat helemaal uitloopt (1200 meter), komt u uit bij de haven van de stad. Als u van cultuur houdt mag u de kunstwerken van Gaudi niet missen. Zijn bekendste werken zijn Park Guell en natuurlijk de Sagrada Família. Ook wanneer u andere activiteiten wilt ondernemen, biedt Barcelona fantastische opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ritje in de achtbaan van het Tibidabo Pretpark?
Meer lezen
Geen wedstrijden beschikbaar